keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

ALKOHOLISTA VIEROITTUMINEN

60 % TAYS:n kuvantamiskeskuksen (rtg) kuvauksista on alkoholin vuoksi. Alkoholi on siis yhteiskunnallekin erittäin kallista. Saatikka yksilötasolla. Juurikaan ei puhuta alkoholin liuotinominaisuudesta ja sen aivoja surkastuttavasta vaikutuksesta. Aivot "sulavat" ennen maksan "poksahtamista". Aivojen sulaminen näyttää kiihtyvän 35-40 ikävuoden jälkeen. Jokainen "umpikänni" jättää palautumattomia muutoksia aivoihin.
Tämän äänitteen tarkoituksena on purkaa tunnesidettä alkoholiin jolloin sen vähentäminen onnistuu. Jos olet alkoholisti on ainoa mahdollisuutesi täydellinen absolutismi.
Valitettavasti lähes jokaisessa suvussa on "vodkageeni" eli taipumus alkoholismiin. Tällöin ainoa keino estää alkoholismin kehittyminen on absolutismi. Alkoholigeeniin liittyy usei myös pelihimo, makeanhimo tai jokin muu riippuvuus.
ALKOHOLI
Tällä äänitteellä puretaan alkoholiin liittyvää tunnesidettä. Sitä kannattaa kuunnella 90 pv 2 kertaa päivässä tai vuorotellen "Itsearvostuksen julistus ja uni" - äänitteen kanssa.
AIVODIALOGI
Tällä äänitteellä pääset kontaktiin mielikuvatasolla elimistösi tärkeimmän elimen kanssa. Se ohjaa koko elimistöäsi. Tulet tietoiseksi siitä mikä on hyvää ja mikä pahaa aivoillesi.
Alkoholista vapautumisen vaihtoehtoja Ilkka Härkönen(C)
1. Opettele olemaan selvinpäin kännissä,vaikka kapakassa eli puhumaan ja käyttäytymään yhtä hullusti - kroonisesti. Sama kännikokemus siis selvin päin.
(Tueksi jotkut ottavat Antabusta.)
2. Ihminen oli sikiönä konfluenssissa - sulautuneena äitiinsä ja kaipaa sitä turvallisuutta ikuisesti. Siksi syntymän jälkeen on viisasta jatkaa konfluenssia olemalla vauvan kanssa ihokosketuksessa öisin pari vuotta. Sen jälkeen lapsi ei sitä elämässään kaipaa. Hänestä ei tule läheisriippuvaista.
>Umpikännissä on pseudokonfluenssi ja kaipaa kuitenkin oikeata.
Känni ei ole aito valaistumiskokemus eli sator; siksi, se on pseudo.Satorissa on aito konfluenssi. Ihmiset kaipaavat sitä.
>Kun olet parisi kanssa sängyssä nahat vastakkain ihan paikallasi, mitään tekemättä, parittelematta, ihon tuntoaistisi häviää, häviätte ja sulaudutte toisiinne, et tiedä missä sinun ja parisi välinen raja on, unen rajamailla, silloin olette konfluenssissa, kuin sikiönä. Sitä ihmiset kaipaavat.
>Meditoi 2x/pv 20 min kerrallaan (=heitä ajatuksiasi nuotioon). Joskus häviät olemasta hetkeksi tai sulaudut maailmaan tietämättä mikä on sinua mikä maailmaa. Siinä konfluenssikokemus joka päivä (=hypnoositranssi). Pään laajennusmeditaatio vaikuttaa samalla tavalla. Konfluenssikaipuu vähenee, aivojen toiminta, luovuus paranevat. Voi olla kännissä selvin päin.
3. Tupakan voi lopettaa (4 sikariaskia/pv) ajattelemalla et jos polttaisin niin nyt polttaisin.
Toimii alkoholinkin suhteen.
4. Kun suvussa on alkoholigeeni, on oltava tietoinen vaarasta.
Toiset haluavat olla ajattelematta ja juovat itsensä känniin. Heidä tiedostamisensa taso on heikko ja heikkenee edelleen. Aivot sulavat ja surkastuvat, loppukin ymmärrys häviää.
5. Jos sortuu ryyppäämään, niin heti umpi-aversio-känni päälle. Aivosoluja tosin kuolee aika runsaasti.
Tsemppiä vaan.*i*

TUPAKOINTI

Tupakointi on erittäin vaarallista koko elimistön kannalta. Vaikutukset ovat monitasoiset.
Tupakasta vieroittaminen on yhtä vaikeata uin heroinista vieroitus.
Siksi lue tai printtaa toisaalla näillä sivuilla oleva tupakasta vieroittamisohje.
Näiden äänitteiden tarkoitus on muuttaa tunnelatausta tupakkaan nähden, jotta sen lopettaminen kävisi helpommin.
Kun olet päässyt kokonaan irti tupakasta niin muista, että sortuessas pitää sinun välittömästi ketjupolttaa 6 tupakkaa. Sen jälkee ei tupakka enää maistu.
Näitä äänitteitä kannattaa kuunnella säännöllisesti 90 pv:n ajan. Sinä aika elimistö tottuu ja oppii uuteen tupakoimattomuuteen. 3 kk:n kuluttua tupakantuska hellittää.
KESKUSTELU KEUHKOJEN KANSSA
Kun elimistö kärsii tupakasta niin tämän äänitteen avulla saat mielikuvan siitä mitä keuhkosi tupakoinnista pitää ja jos ne osaisivat puhua niin mitä ne tuntevat.
KESKUSTELU TUPAKAN KANSSA
Pahin vihollisei ja viha-rakkaus-suhde tupakkaan herättää voimakkaita tunteita. Tällä äänitteellä suhteesi tulee muuttumaan ja tupakasta vieroittaminen onnistuu helpommin.

Laihdutus - Ylipaino www.aanitteitaelamaan.fi

Ylipaino on todella vakava kansanterveydellinen ongelma. Sen seurauksena on aikuisiän diabetestä, verenpainetta, sydäntauteja, tuki-ja liikuntaelinten vaivoja, nivelkulumia, ennenaikaisa kuolemia jne. Siksi painohallinta on välttämätöntä.
PANTA VATSASSA
Tällä äänitteellä simuloidaan tilannetta kirurgisesti tähystysleikkauksella on vatsan ympärille laitettu panta, joka estää liian syömisen. Mielikuvana tehty panta toimii samalla tavalla edellyttäen, että alitajunta hyväksyy sen.
LUONNOLLINEN SYÖMINEN
Syöminen on luonnollinen ja välttämätöntä. Luonnossa eläimet eivät koskaan ole ylipainoisia ja syö liikaa. Kotieläimet ihmisen hoidossa ja ihminen ahmii liikaa. Tässä äänitteessä ihminen samaistutetaan johonkin valitsemaansa luonnon eläimeen ja sen syömiseen. Tarkoituksena on lisätä tiedostamista ja ymmärrystä siten, että ihminen ymmärtää mikä on sopiva ravintomäärä. Mikä on terveeellistä ja mikä epäterveellistä.