maanantai 26. huhtikuuta 2010

ITSEARVOSTUS JA UNITYÖSKENTELY www.aanitteitaelamaan.fi

Itsetunto-ongelman kanssa painivalla ihmisellä saattaa olla ikuista masennusta, epäluuloisuutta, kuvitelmia ympäristöstä ja mitättömyyden tunteita. Nämä johtuvat vaikeista kotioloista ja lapsuudesta, jossa ei lasta arvostettu ja rakastettu.
Kuuntelemalla tätä äänitettä kaksi kertaa päivässä säännöllisesti on kolmessa kuukaudessa mahdollista huomata ja oivaltaa oma arvonsa ja sen jälkeen muuttaa suhtautumistaan itseensä ja ympäristöönsä. Sama äänite on myös kirjallisessa muodossa näillä sivuilla.

EROTIIKAN HERÄTTÄMINEN

Herkkä ihminen saatta pettyä ihmissuhteessaan niin pahasti, että kieltää ja torjuu kokonaan oman seksuaalisuutensa. Tällaisessa tilanteessa hän ei uskalla lähestyäkkään vastakkaista sukupuolta mitenkään. Toinen mahdollisuus on traumaattiseknseksuaalisen kokemuksen jälkeen välttää kaikkea seksuaalisuutta ja erotiikkaa.
Hänelle saattaa syntyä ristiriita tarpeesta elää normaalia perhe-elämää ja näiden traumaattisten kokemusten välillä.
Tämän äänitteen tarkoituksena on etsiä vanhoja rakastumiskokemuksia ja sen kautta elvyttää seksuaaliset tarpeet uudelleen.

ARVOT, MOTIVAATIO & DRAIVI

Arvot ohjaavat meidän kaikkea toimintaamme, mutta useinkaan emme ole niistä tietoisia. Jos motivaatio on heikko saattaa syynä olla sisäisten arvojen (eli se mikä on tärkeätä) ja tehtävän välinen ristiriita.
Tämän äänitteen tarkoitus on selvittää rentoutustilassa mitkä ovat kuulijan arvot ja etsiä sen kautta uusi motivaatio. Voi olla että vanha toiminta ei sovellu ja asianomainen hakee uuden tehtävän tai ainakin tutkii löytyisikö vielä uusia arvoja tämän toiminnan taustaksi.

SOMAATTISET ÄÄNITTEET

Ihminen on kokonaisuus, jossa kehon toiminnat ja häiriö ohjaavat mieltä aiheuttaen esimerkiksi masennusta, pelkoja, ahdistusta jne.
Samalla tavalla mielen toiminta ohjaa kehon toimintaa.
Kun mielelle annetaan suggestio, jonka alitajunta hyväksyy alkaa se kehon tasolla vaikutaa kehon fyysisiin toimintoihin.
Mikäli ihminen on vieraantunut kehostaan alkaa se toimia väärin.
Näillä äänitteillä pyritään ihminen palauttamaan kontaktiin kehonsa osiin ja antamaan näille ohjeet toimia oikein.
Nämä ovat tukihoitoäänitteitä, jotka eivät missään tapauksessa syrjäytä tai korvaa lääkärisi antamia neuvoja, ohjeita ja lääkkeitä.
Äänitteiden laittomat kopiot eivät toimi, koska se on vastoin alitajunnan sisäistyksiä.
Älä kuuntele äänitettä autoa tai koneita käyttäessäsi.
Pyri kuuntelemaan niitä 2-3 kertaa päivässä. Kolen kk:n kulessa elimistösi on sisäistänyt uuden tavan toimia. Ainakin se on vapauttanut sinut taistelupakoreakstiosta eli parasympaticotonus on vallalla, verenpaine on alempana ja vointisi on parempi.

KUOLEMA-ÄÄNITTEET

Erilaisten uskonnollisten käsitysten mukaan jatkamme elämää taivaassa, paratiisissa, seuraavassa elämässä, toisilla planeetoilla tai häviämme olemasta. Kaikki nämä ovat uskomuksia. Mikäli kuulut johonki uskonnolliseen yhteisöön käänny yhteisösi vanhimman puoleen äläkä imuroi tätä äänitettä.
Kuoleman pelko ja Lähtevän matka äänitteen tausta-ajatuksena on mielikuva jälleensyntymästä, joka on ehkä maailman yleisin käsitys ennen syntymää ja kuoleman jälkeisestä elämästä. Jos tämä ajatus jollakin tavalla loukkaa sinua eivät kuolemaäänitteet ole sinua varten. Käänny silloin uskonnollisen yhteisösi puoleen.
Sen sijaan Läheisen kuoleman jälkeen ja Suru-äänitteet ohjaavat mielikuvatyöskentelyn kautta vapautumaan surusta suremalla ja sulkemaan kuolleen ja lähiomaisen väliset keskeneräiset asiat. Näitä äänitteitä kannattaa kuunnella niin kauan että ei ole enää tarvetta itkeä. Sen jälkeen energiat ovat vapautuneet muuhun toimintaan eikä depressio ole uhkaamassa. Jos ei salli itsensä itkeä on depessio myöhemmin uhkana.