keskiviikko 6. tammikuuta 2016

SALALIITTOJA

SALALIITTOJA
Aristoteles tiedeuskonnon perustaja Platonin oppilas,  Aleksanteri Suuren opettaja. Aleksanteri Suuri valloitti maailmaa, jotta Arstoteleen opit olisivat levinneet kaikkialle. Tuomas Akvinlainen otti Aristotekeen skolasttiikan käyttöön Paavin kirkossa. Tästä voidaan päätellä, että Tuomas A oli Aristoteleen reinkarnaatti kuten J Kastaja oli prof Elian reinkarnaatti, joka oli guru Patanjalin reinkarnaatti ja seuraaava oli nykyaikana guru Devi,joka oli Maharishi Mahes Yogin opettaja. Tämä salaliittolinja jarkuu TM- liikkeenä.
Näin Aristoteles ŕeinkarnoitui eri filosofeina pari tuhatta vuotta ja jokainen perusti oman salaliittonsa,koulukuntansa peittaakseen sillä alkuperäisen Aristoteles-Aleksanteri Suuren salaliiton. Näin salaliittoja on Wikipedian mukaan 41 kpl, kaikki piilottamassa alkuperäistä.
Oliko Aristotelen alkuperä Helvetista vai Taivaasta. Arvelen, että Pahasta, koska prof Evoluutiokaan ei ole saanut ihmisen pahuutta jarjestykseen.
Uskoo ken tahtoo, mielensä mukaan.

SOSIOGRAMMI - IHMISSUHTEET

SOSIOGRAMMI Googlaa
Ota paperi ja piirrä siihen tuttaviesi, tyokavereiden, sukulaisten naamat ja nimet alle.
Piirrä vihreita ,sinisia, oransseja, punaisia viivoja sen mukaàn kuinka pärjäävät keskenään tai pitavat toisistaan.
Arvioi jokaisen arvoevoluution vaihe, -aste ja merkitse se kuvaan. Tutki mitenkä Gravesin asteikko vaikuttaa nuoliin.
Siis pienessakin piirissä on ristiriitoja saatikka politiikassa ja salaliittojen välillä.
Etsi kaikkien suhteiden positiiviset puolet ja vahvista niita. Etsi negatiiviset puolet ja heikenna niitä. Toimit rauhanneuvottelijana ja -turvaajana. Voit saada Nobelin.