maanantai 26. huhtikuuta 2010

KUOLEMA-ÄÄNITTEET

Erilaisten uskonnollisten käsitysten mukaan jatkamme elämää taivaassa, paratiisissa, seuraavassa elämässä, toisilla planeetoilla tai häviämme olemasta. Kaikki nämä ovat uskomuksia. Mikäli kuulut johonki uskonnolliseen yhteisöön käänny yhteisösi vanhimman puoleen äläkä imuroi tätä äänitettä.
Kuoleman pelko ja Lähtevän matka äänitteen tausta-ajatuksena on mielikuva jälleensyntymästä, joka on ehkä maailman yleisin käsitys ennen syntymää ja kuoleman jälkeisestä elämästä. Jos tämä ajatus jollakin tavalla loukkaa sinua eivät kuolemaäänitteet ole sinua varten. Käänny silloin uskonnollisen yhteisösi puoleen.
Sen sijaan Läheisen kuoleman jälkeen ja Suru-äänitteet ohjaavat mielikuvatyöskentelyn kautta vapautumaan surusta suremalla ja sulkemaan kuolleen ja lähiomaisen väliset keskeneräiset asiat. Näitä äänitteitä kannattaa kuunnella niin kauan että ei ole enää tarvetta itkeä. Sen jälkeen energiat ovat vapautuneet muuhun toimintaan eikä depressio ole uhkaamassa. Jos ei salli itsensä itkeä on depessio myöhemmin uhkana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti