sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

kielteiset facebookin fraasit

Itsemurhat ovat näiden sosiaalisten medioiden ansiosta vähentyneet Suomessa. Tällaiset fraasit ovat syvältä. Ne tulis ehdottomasti kieltää.
Boikotoikaa, älkää käyttäkö
itse olen 50 vuotta tehnyt päivastaista työtä.
mihin tästä voi valittaa.
negatiivisuudet ovat syvältä
Suututtaa

4 kommenttia:

 1. Hyvä pointti, ja totta.
  Esim. facebookissa on mahdoton olla kiinnittämättä huomiota joidenkin kaverimääriin, 1-1000 kaveria, aikamoista antisosialismia:) Voi olla, että yksinäisyyden määrä on juuri verrannollinen tuohon kaverimäärää osoittavaan lukuun.

  VastaaPoista
 2. Kovin vähän omanarvontuntoa ruokkivat.
  Näkyy olevan aggressiivisia pelejä, juttuja, mollausta ja toisaalta pehmeitä pelejä, joiden suosio on kasvanut ja ihmiset pelaavat aikansa kuluksi kuin pasianssia. Ehkä ne jollakin tasolla myös muuttavat ajatusraknnelmia.
  Onko niin, että yksinäisyyden tunne ja olo helpottuu kun saa purkaa vaikka pakkasta, lumitöitä ja vesivahinkoja, jotka kovasti ottavat päähän.
  Evertson

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintosta keskustelua. Somessa ryhmiä syntyy vauhdilla mutta ryhmäkoheesion voima lienee arveluttava kun niissä käydään vaan kerran julistamassa että voisin sanoa näinkin. Asioihin on helpompi ja kevyempi ottaa kantaa, mutta toisaalta oma vastuunkanto ja seisominen asiansa takana voi olla heiveröisempää.

  mahtavia sanavalintoja Kari Pääskynen :)

  VastaaPoista
 4. Tämäpä tuntuu poikivan kommentteja, hienoa Evertson, Kari ja Anne.

  Netti on parhaimmillaan työkalu, niinkuin mielikin. Samoja egoistisia rakenteita on luonnollisesti kummassakin. Mielenkiintoista havainnoida, tarkkailijana erilaisia ajatuksia ilman sen kummempaa arvostelua. Sillä jos arvottaa mitä kaikkea täältä löytyy, niin vaakakuppi on tasapainossa. Todeta voi ilman arvosteluakin, tuomitseminen on sitten eri juttu - kummastakin tulee vain pahaa oloa itselle. Summa summarum: Kolikolla on kaksi puolta, täälläkin. Reunapinnoista Kari voi jatkaa;)

  VastaaPoista