maanantai 10. maaliskuuta 2014

POHDINTO KUI SE ON TÄÄ MAAILMA

Onks mun pohdintoni oikein vai ei ja onko joku toinen ajatellut samoin tai eritavalla? Ja kuinka tää asia sitten oikein on.
Kun osoitat itseäsi ja sanot minä,osoitat identiteettisi takana olevaa sinuuttasi, et siis nimeäsikään. Kaikki sen paikan ulkopuolinen on kuortasi, kulissia, työvälinettä tuolle minuudellesi, joka käyttää tuota kuortasi esim töissäsi tai kaupasta ruokaa kantaessasi. Pidä hyvää huolta tuosta kuorestasi, jotta minuutesi voi sitä käyttää haluamaansa.

Hyvinvoinnin edistäjänä mi-/sinuutesi käyttää kuorta, jotta toisen kuori voisi paremmin? Tuskin voit paljoa vaikuttaa hänen sinuuteensa/minuuteensa.

Nämä ihmisten minuudet ovat keskenään ykseydessä-kollektiivisessa kontaktissa-telepatia-intuition kautta.Täten ne koko ajan vaikuttavat toisiinsa ja olemme vastuussa toistemme hyvin-/pahoinvoinnista.

Väärän toiminnan kautta joudumme karman lain mukaisesti joko tässä elämässä alitajunnan rankaisemaksi-- esim tauti tai seuraavassa elämässä syntymään huonommaksi.

Out of body-ilmiössä ihminen dissosioi tuon minuutensa esim katon rajaan katsomaan mitä tuolle kuorelle leikkauksessa tehdään tai kuollessaan jatkamaan valoa kohti. Osa palaa kuitenkin takaisin kuoreensa. Traumoissa esim. raiskattu karkaa ulkopuoliseksi katsojaksi.

HH DalaiLama: "Love and compassion are necessities not luxuries.Withaut them humanity cannot survive".

Onko nyky-yhteiskunta skepsismin septisoima =verenmyrkyttämä.

Onx tää näin vai ihan toisin?

Käy kuitenkin aanitteitaelamaan-sivulla. Sinne tulee uutta.

1 kommentti:

  1. Parviäly toimii parhaiten mehiläisillä, muurahaisilla, sopuleilla, parvilinnuilla, japanilaisilla apinoilla ja ihmisilläkinko myös?

    VastaaPoista