torstai 4. kesäkuuta 2015

TIETEISUSKONTO

Yhteenvetona:
Kaikessa koulutuksessa ajetaan opiskelijat samaaan muottiin eli sen ammatin oppien uskovaisiksi. Joka alalla on temppelinsä ja papisto, joka ylläpitää ja opettaa tätä uskontoa. Tieteisuskonto, taloustiedeuskonto, lääketiedeuskonto, insinooritiedeuskonto jne loputtomiin. Saman uskonnon edustajat pukeutuvat samalla tavalla ja heillä on samanlaiset mielipiteet ja arvot. Uskonnosta poikkeava sysätään ulkopuolelle.
Gravesin arvoevoluutitasolla nämä uskovaiset ovat fixoituneet byrokratia - niuhotasolle ja kehitys on pysähtynyt.
Jos 1700-luvulla olisi ollut käsite "huuhaa", niin huuhaata olisi ollut puhelin, radio, näköradio, magnetismi, rtg-säteily, ukw, uv, veturi, lentokone, auto, höyrykone, polttomoottori, atk, avaruuskävely, gps, satelliitit, monet lääketieteen keksinnöt, Nikolai Teslan keksintö vaihtovirta, gramofoni, psykoterapia jne. Uskonnon byrokratia ei päässyt estämään näiden keksimistä.
Tiedeuskonto hylkää kaiken uuden huuhaana ja lääketiedeuskonnon alalla kaikken uuden uskomushoitona.
Tuntemattoman näkymättömän energian painovoiman vaikutuksesta valonsäde taipuu. Tuota energiaa sanotaan pimeäksi, siis huuhaaksi koska kukaan ei ole sitä nähnyt. Tätä energiaa on noin 68.3 %
Dosentti Matti Luoma kirjoitti v 1990 aivan liian vähälle huomiolle jääneen kirjan: Länsimaiden kaksi uskontoa: Kristinusko ja Rationalismi ISBN: 951-0-16870-x. Krisninusko ei ollut ainoa uskonto. viitteitä kirjassa on 29 sivua.
Professori Esko Valtaoja:Kaiken-käsikirja antaa uutta näkemystä.
Kannattaa googlata näkymätön energia tai aine.
Katso www.turpaduunari.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti